Skip to content Skip to footer

Bez dosadnih gostiju,
komarnici svih vrsta

Zaštitite svoj kutak bez narušavanja, otkrijte raznolike komarnike.

Integrirani u kutiju rolete

Rolo komarnik

Mrežica koja služi za zaštitu od nepoželjnih insekata. Napravljena je od kvalitetnog materijala , fiberglass-a koji je otporan na sve vremenske uvjete.

Može se montirati integriran u kutiju rolete ili naknadno na okvir prozora. Dostupan je u svim dimenzijama ovisno o veličini otvora. Rubovi mrežice prolaze kroz vodilice koje su zaštičene posebnim četkicama koje sprečavaju oštečenje i kidanje mrežice. Mehanizam za povlačenje sastoji se od opruge koja omogućava ravnomjerno povlačenje.

Standardni i prilagodljivi

Fiksni komarnik

Fiksni komarnici su funkcionalno i povoljno rješenje Vaših problema sa insektima. Okvir komarnika je izrađen od AL profila na kojem je napeta fiberglass mrežica. Komarnik je montiran na okvir prozora. Montaža komarnika je vrlo jednostavna, postavljen je ja kukice koje omogućuju jednostavno skidanje i postavljanje.

Praktični i jednostavni

Harmo, plisirani komarnik

Harmo komarnici su najnoviji sistem samostojećih komarnika i namjenjeni su za zaštitu od insekata za prolaze na balkon ili terasu. Izrađeni su točno po mjeri i garantiraju vam zaštitu. Izrađeni su od ekstrudiranog aluminijskog okvira otpornog na koroziju, mrežica komarnika je izrađena iz naborane i na spoju varene tkanine iz polipropilena. Mrežica se ne trga i lako se čisti s vodom. Upravljanje harmo komarnikom je horizontalno. Mrežica komarnika se složi u paket i otvara se kao harmonika. Otvaranje i zatvaranje je moguće sa vanjske i unutarnje strane. Plise komarnik se može ugraditi na sve vrste vrata i za njih nije potrebno puno prostora.

kvalitetna i uobičajna

Komarnik vrata

Zaokretni komarnici za vrata

Zaokretni komarnici su komarnici koji se najčešće koriste za balkonska ili ulazna vrata zbog jednostavnosti korištenja prilikom prolaza kroz vrata. Ovi komarnici izrađeni su na okovu za vrata (“šarke”). Izrađeni su od aluminijskih profila sa fiberglas mrežicom. Najčešće se izrađuju u bijeloj boji. Mogu se plastificirati u boju po želji. Mogu biti i dvokrilni za velike širine

Ponosno ističemo svoje dobavljače

hrCroatian