Prednosti PVC stolarije

PVC stolarija je broj jedan u energetskoj učinkovitosti
Okvir prozora i vrata igra ključnu ulogu u promicanju energetske učinkovitosti i toplinske izolacije koja štedi energiju. Prozorski profili načinjeni od PVC-a ostvaruju najbolje ocjene pri usporedbi s aluminijskim ili drvenim prozorima, imaju bolja izolacijska svojstva i mogu smanjiti troškove energije i grijanja. Posebno je velika mogućnost uštede energije pri upotrebi PVC prozorskih profila izrađenih u standardu pasivne kuće

PVC stolarija ima vrlo dobar omjer troškova i prednosti (cost-benefit)
PVC prozori i vrata nude jasne prednosti kod smanjenja troškova, kako pri kupnji, tako i tijekom cijelog njihovog životnog vijeka.

PVC stolarija se lako održava
Visokokvalitetni PVC prozori i vrata iznimno se lako održavaju i zahtijevaju minimalnu brigu. Najnoviji PVC granulat ekstremno je otporan na vremenske uvjete i sunčevu svjetlost. Za čišćenje prozora sve što Vam je potrebno je sredstvo za pranje i krpa.

PVC stolarija je trajnija  
U usporedbi s drvenim prozororima i vratima, PVC prozori imaju znatno duži životni vijek. Kvaliteta prozora i vrata ističe se njihovom otporošću na deformaciju i visok stupanj funkcionalnosti tijekom godina. Temeljeći se na njihovom dugogodišnjem životnom vijeku, PVC stolarija je odlična investicija u zadržavanju vrijednosti nekretnine.

PVC stolarija nudi izvrsnu eko ravnotežu 
PVC stolarija može se 100% reciklirati i stoga štedi resurse. Osim što se može reciklirati, trajnost i niska razina zagađivanja tijekom proizvodnog procesa PVC-a pomaže postići odličnu eko ravnotežu i pridonosi zaštiti okoliša. PVC prozori traju puno duže od drvenih i trebaju znatno manje energije tijekom prozivodnog procesa.