Skip to content Skip to footer

Sjenila koja stvaraju
ugodnu atmosferu

Sjenila koja štite od svjetla stvarajući ugodnu atmosferu, prilagođena vašem ukusu i prostoru.

dekoracija i zaštita

Trakaste zavjese

Namijenjene su dekoraciji prostora i zaštiti od sunca. Lamele su izrađene od anti statičkih impregniranih materijala. Primjenjuju se najviše u poslovnim prostorima ali se izvrsno uklapaju i u stambeni dio.
Montaža je moguća na više načina: stropno, bočno ili na kose površine.

Trake mogu biti širine 63,5mm, 89mm, 127mm ili 250mm ovisno o vašoj želji. Najčešća koja se koristi je od 127mm.
Pogon, ovisno o Vašoj želji, može biti na povlačenje na špagu i okretanje na lanac, pokretanje na lanac ili pogon na elektromotor sa zidnim prekidačem ili daljinskim upravljačem.

Veliki izbor boja i kvalitetnih materijala koja imaju mogućnost djelomičnog ili potpunog zamračenja te specijalnih koji su otporni na vatru ostavljaju prostor odluke o baš ovom načinu zaštite od sunca i neželjenih pogleda u vašu privatnost.

Standardni i prilagodljivi

Venecijaneri

Aluminijski unutarnji venecijaneri predstavljaju izuzetno kvalitetnu zaštitu od štetnih sunčevih zraka ali i od neželjenih pogleda u privatnost Vašeg poslovnog prostora ili kućanstva.

Iako su najčešće sjenilo u poslovnim prostorima sve se više koristi i u kućanstvima zbog svog vizualnog izgleda koji doprinosi izglednosti svakog interijera, jednostavnosti ugradnje ali i cijene koja igra dosta veliku ulogu.

Rukovanje je jednostavno i funkcionalno kod svih modela.

Aluminijski venecijaneri djeluju na način da se upadni kut sunčevih zraka razlikuje od kuta našeg pogleda iz prostora kroz lamele venecijanera te na taj način dobivamo željeni ugođaj u prostoru u kojem boravimo.

Mogućnosti su velike tako da imamo u ponudi nekoliko modela u više varijanti sa velikim izborom boja.

Ponosno ističemo svoje dobavljače

hrCroatian