Skip to content Skip to footer

Ulazna vrata,
sigurnost za miran san

Vrata koja čuvaju mir, sigurnost koja osigurava opuštenost i udobnost vašeg doma.

moderna i ekonomična

Plastomet PVC ulazna vrata

Elegancija i sigurnost za Vaš dom

 

Ulazna vrata daju prvi i najvažniji dojam doma. Plastomet ulazna vrata svojim različitim varijantama dizajna i brojnim bojama otvaraju gotovo neograničene mogućnosti da ulaz u svoj dom oblikujete prema Vašim željama. Kutovi profila ojačani metalom dodatno povećavaju čvrstoću stabilne konstrukcije okvira.

PVC ulazna vrata u mnogim varijacijama i bojama dizajna
Ulazna vrata su kreativno središte svakog ulaznog prostora. Ovisno o arhitekturi i individualnim željama, ulazna PVC vrata karakteriziraju izgled zgrade i prva su stvar s kojom se stanari i gosti susreću. Zato je presudno da sustav ulaznih vrata zadovoljava sva Vaša očekivanja.

› pojedinačne mogućnosti dizajna
› sofisticiran dizajn
› optimalna zaštita od vremenskih neprilika i buke
› visoka stabilnost, dugotrajnost i zaštita od provale
› odlična vrijednosti toplinske izolacije

Jednako važna je i kvaliteta materijala i izrade. Budući da su prednja vrata izložena vrlo posebnim zahtjevima, moraju raditi apsolutno pouzdano. PVC ulazna vrata tvrtke Plastomet nude sve to uz visoke standarde kvalitete i individualne mogućnosti dizajna.

Plastomet PVC ulazna vrata i bočna ulazna vrata dostupna su u raznim oblicima, obradi i mogućnostima boja. Ona mogu biti opremljena sa svim dostupnim plastičnim, staklenim i aluminijskim punjenjima i postavljaju elegantan naglasak u svim novogradnjama, a ujedno se mogu bez problema integrirati u fasade starogradnje kroz razne montažne mogućnosti.

sigurnost na prvom mjestu

PVC ulazna vrata
stabilna, sigurna i bez barijera

› Ulazna vrata su dizajnirana za 100.000 ciklusa otvaranja i zatvaranja i time su testirana na 20-godišnji vijek trajanja.

› Čvrstoća stabilne konstrukcije može se dodatno povećati metalnim kutnim spojevima.

› Opremljena s multi-point bravama i posebnim spojnicama, omogućuju postizanje vrlo visoke zaštite od provale u skladu s DIN-ENV 1627

› Sva naša ulazna PVC vrata ispunjavaju kriterije trenutnog  Pravilnika o uštedi energije EnEV 2014

› Život bez barijera: Univerzalno primjenjiv aluminijski prag od 20 mm smanjuje rizik od pada i zbog svog ravnog dizajna omogućuje život bez barijera.

› Omogućena najbolja toplinska izolacija

 

Dugotrajnost i kvaliteta uz Njemački okov

Istražite raznovrsnost

Dostupne boje profila

Ponosno ističemo svoje dobavljače

hrCroatian