Skip to content Skip to footer

Prednosti PVC Stolarije

PVC stolarija je broj jedan u energetskoj učinkovitosti
Okvir prozora i vrata igra ključnu ulogu u promicanju energetske učinkovitosti i toplinske izolacije koja štedi energiju. Prozorski profili načinjeni od PVC-a ostvaruju najbolje ocjene pri usporedbi s aluminijskim ili drvenim prozorima, imaju bolja izolacijska svojstva i mogu smanjiti troškove energije i grijanja. Posebno je velika mogućnost uštede energije pri upotrebi PVC prozorskih profila izrađenih u standardu pasivne kuće

PVC stolarija ima vrlo dobar omjer troškova i prednosti (cost-benefit)

PVC prozori i vrata nude jasne prednosti kod smanjenja troškova, kako pri kupnji, tako i tijekom cijelog njihovog životnog vijeka

PVC stolarija se lako održava
Visokokvalitetni PVC prozori i vrata iznimno se lako održavaju i zahtijevaju minimalnu brigu. Najnoviji PVC granulat ekstremno je otporan na vremenske uvjete i sunčevu svjetlost. Za čišćenje prozora sve što Vam je potrebno je sredstvo za pranje i krpa.

PVC stolarija je trajnija  
U usporedbi s drvenim prozororima i vratima, PVC prozori imaju znatno duži životni vijek. Kvaliteta prozora i vrata ističe se njihovom otporošću na deformaciju i visok stupanj funkcionalnosti tijekom godina. Temeljeći se na njihovom dugogodišnjem životnom vijeku, PVC stolarija je odlična investicija u zadržavanju vrijednosti nekretnine.

Obratite nam se s povjerenjem i odaberite najbolje riješenje za vašu kuću ili stan.

PVC stolarija nudi izvrsnu eko ravnotežu 
PVC stolarija može se 100% reciklirati i stoga štedi resurse. Osim što se može reciklirati, trajnost i niska razina zagađivanja tijekom proizvodnog procesa PVC-a pomaže postići odličnu eko ravnotežu i pridonosi zaštiti okoliša. PVC prozori traju puno duže od drvenih i trebaju znatno manje energije tijekom prozivodnog procesa.

Tvrtka Plastomet, s tradicijom od 1986. godine, predstavlja sinonim za kvalitetu i pouzdanost u proizvodnji stolarije. S godinama iskustva i stručnosti, Plastomet se istaknuo kao vodeći proizvođač PVC proizvoda, pružajući rješenja prilagođena potrebama svakog klijenta. Naša posvećenost izvrsnosti osigurava dugotrajnost i estetiku proizvoda, čineći Plastomet pouzdanim partnerom za sve vaše potrebe u stolariji.

Leave a comment

Radno vrijeme salona

Pon-Pet: 8:00 – 16:00

Subota:8:00 – 13:00

Nedjelja i blagdani: Zatvoreno

Adresa salona

Dunavska 5b
31 000 Osijek

info@plastomet.hr

Tel: 031 / 272-555
Fax: 031 / 272-555 
Mob: 098 / 650 – 500

Zapratite nas na društvenim mrežama

Plastomet © 2024. Sva prava pridržana. Powered by Pumapunku

hrCroatian